Hvorfor velge oss?

 

Bo eiendomsmegling består av et jordnært, og profesjonelt team, som jobber hardt, og målrettet med å omsette eiendommer. Vi vet at fornøyde kunder, og kun det, vil avgjøre vår suksess. Et godt omdømme er noe vi tilstreber hver dag i alt vi gjør. Dette har vært vårt motto siden Bo eiendomsmegling ble opprettet i 2007. En jevn stigning i arbeidsmengde siden starten, viser at dette er viktig for kundene våre. Vi ønsker at kundene skal oppleve oss som kunnskapsrik, punktlig og etterrettelig. Når kundene opplever dette, vet de at de har gjort et riktig valg. 

Vi i Bo eiendomsmegling er oppvokst i Bjørnafjorden kommune, og besitter følgelig mye lokalkunnskap. Dette er vårt største fortrinn når vi omsetter eiendommer i hjemkommunen vår. På visninger kommer vi i kontakt med mange aktuelle kunder, disse opprettholder vi kontakten med, denne kundebasen kan være en potensiell kjøper av din eiendom. 

Høy kompetanse, lang fartstid, kombinert med god oppfølging, tilgjengelighet, samt svært konkurransedyktig pris, gjør oss til et naturlig førstevalg ved kjøp og salg i dette markedet.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud! 

  • captcha